ジョナサンと学ぼう May 18th / 5月18日

What’s up? Have you ever heard this English slangphrase before? Native English speakers often use phrases like this. Pleasecheck out my video and let’s learn some English slang together!

「ウォッツアップ?」この英語のスラングを聞いたことがありますか?英語のネイティブスピーカー達はこのような言葉をよく使います。私のビデオをチェックして、一緒に英語のスラングを学びましょう!
                  ↓

Message from Jonathan / ジョナサン先生のメッセージ

May 18th / 5月18日

May 11th / 5月11日

Hello again, everyone! Do you like tongue twisters?Have you ever heard any English tongue twisters? I think trying to say tonguetwisters in Japanese is fun. Please check out my video and try to say someEnglish tongue twisters!

皆さん、こんにちは!早口言葉は好きですか?英語の早口言葉を聞いたことがありますか?私は日本語の早口言葉を言ってみるのは楽しいと思います。私のビデオをみて、英語の早口言葉を言ってみよう!

5月1日(金)ジョナサンと学ぼう

4月28日(火)で本校に勤務するALTジョナサン・ダグラス先生からのメッセージ英語版を紹介しましたが,本日は日本語版を紹介します。英語版と併せて,ご覧ください。

Message from Jonathan

Hello, everyone! How are you? Long time no see… What have you all been doing at home? Watching movies? Listening to music? Playing games? I hope you're studying English, too. : I hope you're all doing well. I want to meet everyone again soon! Until then, please take a look at the English boards for April and May. Do you know any of the songs or movies that are popular in America now? Please check them out! The other teachers and I are waiting for your return to school. Stay safe and I hope I can see you soon!

ジョナサン先生のメッセージ
皆さん、こんにちは!お元気ですか? 久しぶりですね… みんなは家で何をしていましたか?映画を見ていましたか?音楽を聞いていましたか?ゲームをやっていましたか?英語を勉強するといいのですが。: みんなが元気だったら良かったです。私はまたみんなと早く会いたいです!それまで、4月と5月の英語ボードを見てください。今アメリカで人気のある曲や映画を知っていますか?是非チェックしてください!気仙沼中学校で私と先生達はみんなを待っています。体に気を付けて、早く会えるといいですね!

【5月の英語ボード】

4月28日(火)
本校に勤務するALTジョナサン・ダグラス先生は,毎月アメリカの文化を自作のポスターで紹介しています。生徒もとても楽しみにしているこのコーナーですが,臨時休業中の現在もジョナサン先生が作成しています。今回は,4月分とジョナサン先生からのメッセージを紹介します。なお,今回は英語版ですが,5月1日(金)で日本語版を紹介します。ぜひ,ジョナサン先生のメッセージを英語で受けとめてください 。

Message from Jonathan /

4月のポスターも情報満載です。