2019/02/21

1年生が英語の授業の中で作成した学校紹介文です③

School Festival

These are pictures fromour school festival.  Our school festivalis interesting.  We have a choruscontest.  We are all moved and smile duringthis time.

Fuyumizu Tambo ~Rice Field~

Our harvest is infall.  On Thanksgiving Day we make riceballs and eat them for lunch.  In winterour rice field has water in it.